دستور طرز تهیه کشک و بادمجان مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کشک و بادمجان را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
بادمجان :•: 5 عدد متوسط
نعناع :•: 2 قاشق غذا خوری
سیر :•: 4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)
پیاز :•: 1 عدد متوسط
گردو ریز شده نگینی :•: یک پیمانه
کشک رقیق شده :•: یک لیوان
نمک فلفل زردچوبه :•: به مقدار لازم
برای تهیه کشک بادمجان ابتدا بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.
بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم
کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد
اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید. (بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع در کشک و بادمجان باعث خنثی شدن آن میشود)
برای تزیین کشک بادمجان می توانید از گردو ، کشک و پیاز داغ استفاده کنید و با سلیقه خود آنرا تزیین نمایید.
دستور طرز تهیه کشک و بادمجان مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0