دستور طرز تهیه کشک و بادمجان مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
نوشته شده توسط : مرداد

دستور طرز تهیه کشک و بادمجان مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

کشک و بادمجان , طرز تهیه کشک و بادمجان , پخت غذای کشک و بادمجان

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کشک و بادمجان را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای کشک و بادمجان 4 نفر:

بادمجان :•: 5 عدد متوسط

نعناع :•: 2 قاشق غذا خوری

سیر :•: 4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)

پیاز :•: 1 عدد متوسط

گردو ریز شده نگینی :•: یک پیمانه

کشک رقیق شده :•: یک لیوان

نمک فلفل زردچوبه :•: به مقدار لازم

بادمجان شکم‌ پر , طرز تهیه بادمجان شکم‌ پر , پخت غذای بادمجان شکم‌ پر

کوکو بادمجان کبابی , طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی , پخت غذای کوکو بادمجان کبابی

طرز تهیه کشک و بادمجان :

برای تهیه کشک بادمجان ابتدا بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.

بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم

کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد

اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید. (بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع در کشک و بادمجان باعث خنثی شدن آن میشود)

برای تزیین کشک بادمجان می توانید از گردو ، کشک و پیاز داغ استفاده کنید و با سلیقه خود آنرا تزیین نمایید.

رولت بادمجان,طرز تهیه رولت بادمجان,دستور پخت رولت بادمجان,رولت بادمجان با گوشت و مرغ

دستور طرز تهیه کشک و بادمجان مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

 





:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 دی 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی